Apple iPhone SE 16GB

  • Nemt at finde den billigste pris
  • Priser opdateres dagligt
  • Gå direkte til forhandleren og bestil


iPhone 5s til det hele

iPhone 5s har alt det, som du har brug for, når du er på farten. Telefonen er til dig, der ikke vil have en skærm, der er alt for stor, men heller ikke alt for lille. Du får en smartphone med et stilfuldt design, som er udstyret med en strålende 4” Retina skærm, der viser dine billeder og videoer i skarpe farver. Apple sørger for, at brugervenligheden samt sikkerheden er helt i top, hvilket gør mobilen til en fornøjelse at bruge. Den kraftfulde telefon arbejder desuden lynhurtigt og sørger for en rigtig god grafik, når du skal spille dine favoritspil eller se Youtube-videoer.
 

8 MP iSight-kamera

Smukke billeder kræver det helt rigtige kamera med gode funktioner. Med iPhone 5s får du et kamera med 8 megapixel, der sørger for klare billeder både langtfra og tæt på. Samtidig undgår du de kolde farver, der ofte kommer, når man bruger blitz. Kameraet har nemlig et fotolys med to forskellige farver, der tilsammen giver en varmere og mere hyggelig tone til dine billeder. Du kan også bruge nogle af kameraets sjove funktioner som fx Panorama- fotos, hvor du kan trække kameraet og tage billede af hele den flotte udsigt eller Burst mode, hvor du kan skyde flere billeder i træk, når du fx danser eller bevæger dig. Du kan også optage sjove videoer med slowmotion-effekter i HD og fange et hop i poolen.
 

Sikkerhed

iPhone 5s er udstyret med Touch-ID, som gør det nemt og hurtigt at låse telefonen op ved hjælp af dit fingeraftryk. Du kan desuden godkende køb med dit fingeraftryk, hvis du køber noget fra App Store eller iTunes. På den måde slipper du for at huske din pinkode og får hurtigere adgang til mobilen.

 

Bedøm venligst denne side5 star rating
(Gennemsnit:5/5, 1 Total)