Samsung Galaxy S7 Edge

  • Nemt at finde den billigste pris
  • Priser opdateres dagligt
  • Gå direkte til forhandleren og bestil


Samsung Galaxy S7 Edge

Årets telefon i 2016. Det hidtil bedste produkt fra Samsung. De har forbedret Samsung Galaxy S6 Edge på flere parametre. Bløde kurver – mere avanceret teknologi – fantastisk kamera er nogle af de områder, hvor Samsung træder helt i front. Skærmen er blevet større, 5,5” med meget fin opløsning. Batteriets kapacitet er forbedret enormt. Designet er stadigt helt specielt, men ikke skrøbeligt. Det har Gorilla Glass 4, som giver en fantastisk beskyttelse. Kameraets ydelse er forbedret enormt. Samsung Galaxy S7 Edge er gjort vandtæt. Den er faktisk blevet IP68 certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt i op til 30 minutter i halvanden meters dybde. Det betyder nok ikke, at man skal dykke med sin smartphone for at tage billeder. Telefonen er blevet lidt tykkere og lidt tungere end Samsung Galaxy S6 Edge, men det skyldes, at batteriet er blevet større og tungere med forøget kapacitet. For de fleste vil det ikke betyde noget.

 

Samsung har opdateret deres processor til en Exynos 8990. Det interne Ram er opdateret til 4 GB. Den har 32 GB hukommelse med mulighed for udvidelse med et Micro SD kort. Samsung Galaxy S7 Edge er en af de hurtigste, hvis ikke den hurtigste smartphone, der er på markedet. Programmerne starter meget hurtigt, og skift mellem programmerne sker uden problemer.

Det nyeste fra Android. Med Galaxy S7 Edge er den nyeste version af Android styresystemet, Marshmallow 6.0., som gør det til et super apparat.

 

Design

Den buede skærm er helt fantastisk. For det første føles den lækker og meget behagelig at have liggende i hånden. For det andet får man lidt mere skærm i begge sider. Skærmen er imponerende stor. For det tredje giver den telefonen et helt fantastisk udseende, som ikke ses ved andre. S7 Edge har en fantastisk storskærm. Den er lysstærk med gode farver og gode indstillingsmuligheder. En skærmstørrelse på 5,5 tommer, det er et display, der vil noget. Den har en opløsning på2560 x 1440 pixel, og den fremstår meget skarp og med stærke farver. OLED skærme ser ud til at være det rigtige valg i øjeblikket. Den buede skærm betyder dog, at prisen på S7 Edge forøges med cirka 800 kroner.

De findes en ALLWAYS ON indstilling, hvor man kan få vist ur og dato, kalender, batteristatus og eventuelle beskeder. Hovedtanken er, at man ikke skal tænde telefonen for at se, hvad klokken er, eller om der er kommet beskeder. Det smarte og funktionelle ved ALLWAYS ON er, at den ikke skulle bruge meget batteri.

 

Batteri

Også på batterisiden er Galaxy s7 Edge forbedret. Der er større batteri i end ved tidligere. Hvilket betyder, at du har fået meget længere arbejdstid eller driftstid. Afhængig af brug op til 2 dage. Hvis du bruger mobilen meget, skal du måske lade op efter halvanden dag. Men en klar forbedring. Den lader også hurtigt op igen. Du kan lade op via kabel eller trådløs opladning. En trådløs oplader kan købes som ekstra udstyr.

 

Kamera

Det er bare et fantastisk kamera. Man har valgt at gå fra 16 megapixels til 12 megapixels i forhold til tidligere model. Det har vist sig at være rigtig godt, da man samtidigt har forbedret lysfølsomhed og autofokus. Det betyder bedre og skarpere fotos. Det betyder, at det er et kamera med stor kvalitet. Også på videosiden er det et stærkt kamera.

 

Specifikationer Samsung Galaxy S7 Edge

Mål: 150,9 x 72,6 x 7,7mm, 157 gram

Skærm: 5,5” WQHD (1.440 x 2.560 pixels), 534 PPI, Gorilla Glass 4

Processor: Exynos 8890 octa-core, 4GB RAM Grafikchip: Mali T880MP12

Lagerplads: 32 GB + udvidelse med microSD-kort Bagkamera: 12 megapixel f/1,7 optik + pulsmåler + optisk billedstabilisering Frontkamera: 5 megapixel Software: Android 6.0 Marshmallow Batteri: 3.600 mAh, Quick-Charge 2.0 Andet: IP68-certificering, pulsmåler, Always On display

 Mobiler og mobilabonnementer er altid billigst på www.billigstemobilpris.dk

 

Samsung Galaxy S7 Edge

Bedøm venligst denne side5 star rating
(Gennemsnit:5/5, 1 Total)